Loading

Sorin, soțul polițistei care s-a împușcat cu arma din dotare în baia gării din Strehaia a transmis un mesaj de adio după înmormântarea tinerei. Adela, în vârstă de 25 de ani a fost înmormântată vineri. Ulterior, bărbatul a postat  pe pagina sa de Facebook mai multe de fotografii din ziua nunții și a scris un mesaj de adio.

„În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Adela se căsătorise recent

Adela era șef de post la Poliția Transporturi din Strehaia. Ea fost găsită inconștientă de către un coleg, iar lângă ea era pistolul ei Beretta, scos din toc. Medicii au intervenit de urgență pentru a o salva, dar polițista a murit în drum spre spital. Adela se căsătorise anul trecut. Soțul ei este și el polițist, în Dolj. Au trecut doar câteva luni de la fericitul eveniment. Acum prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia s-a sinucis din cauza unor probleme pe care le-ar fi avut în căsnicie. Înainte de a se împușca, ea i-ar fi trimis un mesaj de adio soțului său. ( Vezi AICI mesajul polițistei)

“La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.”, conform IPJ Mehedinți. (Vezi AICI mai mult).

Sfârșitul tragic al Adelei este similar cu cel al Sabinei, ofițer de poliție în Brașov, găsită moartă în casă, de ziua ei, pe 31 decembrie, cu răni la cap provocate de un glonț. Sabina era și ea foarte tânără. Avea 29 de ani și un soț, de asemenea, polițist. Și ea trecuse cu bine ultima testare psihologică și se căsătorise cu doar câteva luni înainte de a fi găsită împușcată. Vezi AICI mai mult.

sursa: https://m.dcnews.ro/sotul-adelei-devastat-de-durere-dupa-ce-politista-a-fost-inmormantata-ingerul-meu-m-a-parasit-foto_854605.html

By GetNews