Loading

Parcursul mult sub așteptări al celor de la CSU Craiova a făcut ca Laurențiu Reghecampf să se teamă pentru postul său, iar patronul Mihai Rotaru pare că a găsit deja soluția salvatoare!

„Juveții” sunt departe în momentul de față de așteptările lui Mihai Rotaru și au nu mai puțin de șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Formația din Bănie ocupă doar poziția a 5-a în clasament, la o distanță de 25 de puncte față de liderul CFR Cluj, iar conducerea clubului anunță mai multe schimbări în pauza de iarnă.

Una dintre ele s-ar putea produce la nivelul băncii tehnice, acolo unde Reghecampf poate fi înlocuit cu Mirel Rădoi. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir nu a rămas impresionat de planurile lui Rotaru și crede că ar fi o mare greșeală din partea acestuia dacă ar renunța la actualul tehnician. Ulterior, „Oracolul din Bălcești” a dezvăluit și care este principala problemă cu care oltenii se confruntă în momentul de față.

E o greşeală dacă îl dă afară pe Reghe. Nu au jucători. Oricine ar veni, mai mult de locul 4-5 nu au ce să facă. Nu-i rău nici Rădoi, dar Reghe e antrenor. Mai degrabă îl văd pe Reghe la naţională decât pe Rădoi la Universitatea Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Sursa: https://www.realitateasportiva.net/frana-pentru-mirel-radoi-in-drumul-spre-craiova-e-o-greseala-daca-il-da-afara-pe-reghe

By GetNews