Loading

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a explicat de ce a picat transferul a doi jucători importanți. Gigi Becali i-a oferit lui Ioan Niculae suma de 800.000 de euro pentru a-i aduce pe Valentin Gheorghe şi Daniel Graovac, dar finanțatorul Astrei a refuzat.

Gigi Becali și Ioan Niculae sunt prieteni și parteneri de afaceri. Au existat mai multe transferuri între cele două cluburi FCSB și Astra.

Mihai Stoica a spus motivul pentru care a picat aducerea celor doi jucători, Valentin Gheorghe şi Daniel Graovac, la echipa roș-albastră.

Gigi Becali i-a dat lui Ioan Niculae 800.000 de euro pentru două transferuri! Ce s-a întâmplat

Totuși, Stoica a insistat ca Valentin Gheorghe să fie adus la FCSB și muarea s-a perfectat pentru 150.000 de euro.

În cele din urmă, Graovac a ajuns la CFR Cluj, ca jucător liber de contract, după ce Astra s-a confruntat cu mari probleme financiare.

„Gigi l-a anunţat pe Ioan Niculae că face ofertă de 800.000 de euro: 500.000 pe Vali Gheorghe, 300.000 pe Graovac. Agentul lui Graovac îmi spuse că are o înţelegere verbală cu patronul Astrei că la 300.00 de euro poate să plece.

Şi am făcut oferta asta noi, Gigi, de 800.000 de euro. După aia mi-a zis, n-am mai ştiut eu despre asta, mi-a zis că chiar o mărise la un milion. Dar eu ce vă spun, ce ştiu eu, 800.000 de euro… Şi Niculae a refuzat şi nu s-a făcut nimic” a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Mihai Stoica a completat: „După aia am mai cochetat cu ideea de a-l aduce pe Vali Gheorghe. Îl văzusem la un meci la Astra, în Liga 2, toţi plecaseră şi el a rămas. Când l-am văzut… m-am simţit atât de… el fusese la Olimpiadă. Chiar vorbisem cu cineva în care am încredere mare şi care îl antrenase şi am zis: ”Bă, ăsta cum e?” / ”Hm, nu e de Steaua (n.red. – FCSB)”. Şi m-am dezumflat puţin.

Dar, după aia l-am văzut acolo şi am zis: ”Bă, hai mă să-l luăm pe ăsta!” După aia a venit şi Edi, care lucrase cu el şi a zis: ”Da, ar fi o soluţie, la cum suntem acum…” Şi până la urmă s-a făcut şi cu Vali Gheorghe”.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gigi-becali-i-a-dat-lui-ioan-niculae-800-000-de-euro-pentru-doua-transferuri-ce-s-a-intamplat-19401489

By GetNews