Loading

Gigi Becali (63 de ani) a reacționat rapid după ce a aflat că Universitatea Craiova a intrat în cursa pentru transferurile lui David Miculescu (20 de ani), atacant la UTA și a lui Nicolae Păun (22 de ani), fundașul celor de la Sepsi.

Finanțatorul celor de la FCSB i-a transmis un mesaj public lui Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatea, pe care-l acuză că nu ar fi respectat protocolul admis de cei doi.

Mai mult, milionarul din Pipera pare a face un pas în spate și spune că nu mai este interesat de cei doi jucători.

”E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înțelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitație cu el.

El știe bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum”, a spus Becali, pentru Prosport.

FCSB a făcut ofertă oficială pentru David Miculescu! Câți bani s-au oferit de fapt. ”Clepsidra e pe masă!”

MM Stoica (56 de ani), managerul general al bucureștenilor, a recunoscut, zilele trecute, oferta pentru fotbalistul arădenilor.

”Am propus 500.000 de euro, nu un milion de euro cum s-a vehiculat. Oferta a fost făcută, clepsidra e pe masă, contractul se scurge.

Miculescu mai are un an și jumătate cu UTA. Noi nu putem crește oferta, ci doar să o scădem”, a spus MM Stoica, luni, la prânz, în cadrul unei acțiuni dedicată cățeilor fără adăpost.

sursa: https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-mesaj-dur-pentru-mihai-rotaru-dupa-ce-craiova-i-a-tintit-pe-miculescu-si-paun-1434887

By GetNews