Loading

Gustavo, atacantul brazilian în vârstă de 30 de ani al Universității Craiova, a adus un punct important pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf în urma meciului cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit sâmbătă seară, în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, și au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către Claudiu Petrila, în minutul 14, respectiv Gustavo, în minutul 90+6.

Gustavo, eroul lui Laurențiu Reghecampf în Universitea Craiova – CFR Cluj

„Suporterii au fost cu noi până în ultimul minut, așa e la Craiova. Am fost foarte tari împreună și am crezut până în ultimul minut și am marcat. Asta e important.

(n.r. despre scandalul de la finalul meciului) Am văzut că portarul a înjurat suporterii noștri și asta nu e frumos. Arbitrul a răspuns, a dat roșu și după a fost o confuzie, nu știu.

(n.r. despre cele două accidentări ale oltenilor) Așa se întâmplă, e de vină și vremea, e frig, e greu pentru noi să jucăm. Dar facem antrenamente și ne pregătim pentru următorul joc. Noi ne gândim să mergem cât mai sus posibil și de mâine deja începem să ne gândim la meciul următor”, a spus Gustavo, la flash-interviul de după meci.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gustavo-eroul-lui-laurentiu-reghecampf-in-universitea-craiova-cfr-cluj-19406942

By GetNews