Loading

Fotografii tulburătoare au scos la iveală oroarea invaziei Ucrainei ordonată de către Vladimir Putin. O imagine surprinsă la scurt timp după bombardamente arată un copil salvat de un soldat ucrainean de la locul unui atac brutal care a avut loc lângă Kiev.

Imaginile sfâșietoare au fost surprinse la Irpin, cartier situat la periferia capitalei asediate, acolo unde au fost confirmate pagube importante aduse zonelor civile puternic populate, cu mormane de moloz și mașini arse surprinse în depărtare, scrie Daily Mail.

Un soldat ucrainean a fost fotografiat salvând un copil mic dintr-o zonă complet devastat, în timp ce alte fotografii au arătat o femeie îngrozită trecând pe lângă o casă în flăcări după ce Irpin a fost lovit de forțele Kremlinului. În altă parte, scene de distrugere au fost văzute vineri în orașul din nord-vestul Jytomyr, după ce acesta a fost lovit de bombardamente care au lăsat o clădire de școală complet distrusă.

Rusia susține că a deschis coridoare umanitare pentru a permite civililor să părăsească portul strategic Mariupol, în sud-estul țării, și Volnovakha, în estul țării, timp de cinci ore, între orele 10:00 și 15:00.. Nu a existat nicio confirmare imediată din partea forțelor ucrainene.

Guvernul ucrainean susține că Rusia a pierdut acum aproximativ 9.200 de oameni în lupte, împreună cu sute de tancuri, aproape o mie de vehicule blindate și zeci de elicoptere și avioane.

Sursa: https://observatornews.ro/extern/imaginea-care-spune-o-poveste-un-bebelus-din-kiev-scos-de-sub-daramaturi-si-purtat-pe-brate-de-un-soldat-ucrainean-461536.html

By GetNews