Loading

Iubita lui Radu Andrei, șoferul camionului din accidentul cu șapte morți de la Iași, a postat mesaj disperat pe rețelele de socializare. Deși se pregăteau de nuntă, tânăra este nevoită să facă planurile de înmormântare.

  • Iubita lui Radu Andrei a postat un mesaj de disperare
  • Cei doi se pregăteau de nuntă

Radu Andrei, șoferul camionului care a lovit o autoutilitară și o ambulanță pe un drum din Iași, era tânăr și se pregătea de nuntă. Iubita lui este devastată de durere și a postat un mesaj de disperare pe rețelele de socializare.

Iubita lui Radu Andrei a postat un mesaj de disperare

„Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..”, a scris iubita lui Radu Andrei.

Iubita lui Radu Andrei avea gânduri de viitor, dar viața i-a schimbat marele vis într-un coșmar. Tânăra se pregătea să devină mireasă și să petreacă restul vieții alături de șoferul camionului din accidentul cu șapte morți din Iași.

Nimeni și nimic nu-i poate alina suferința. Iubita șoferului este devastată de durere și este nevoită să trăiască cu dor și regret în suflet.

Cei doi se pregăteau de nuntă

Partenera de viață a victimei este nevoită să-l conducă pe tânăr pe ultimul drum și să uite de evenimentul care trebuia să aibă loc curând. Din păcate, nimeni și nimic nu-l poate aduce înapoi pe Radu Andrei.

Un accident de-a dreptul devastator le-a schimbat planurile de nuntă cu cele de înmormântare. Tânărul a lucrat o perioadă de timp în Marea Britanie, iar recent s-a întors în țară.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/iubita-lui-radu-andrei-soferul-camionului-din-accidentul-cu-sapte-morti-de-la-iasi-mesaj-disperat-pe-retelele-de-socializare-durerea-mea-271002.html

By GetNews