Loading

Președintele Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri restrictive impuse de  Consiliul European împotriva Rusiei. România și celelalte state membre UE au agreat un pachet de măsuri suplimentare menite să impună costuri masive și severe Rusiei, pentru decizia ei de ataca Ucraina.

Consiliul European a luat decizia de impune un pachet de restricții împotriva Rusiei. Klaus Iohannis a anunțat decizia la care a agreat și România în cadrul reuniunii extrordinare a C.E., cu mențiunea că țara noastră susține și pregătirea unor sancțiuni pentru Belarus.

La reuniunea extraordinară a Consiliului European de aseară, am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare, care va impune costuri masive și severe Rusiei pentru acțiunile sale împotriva Ucrainei.

Susțin, totodată, pregătirea, în continuare, a unor sancțiuni individuale și economice suplimentare, care să vizeze și Belarus”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

sursa: https://soferidinromania.ro/klaus-iohannis-anunta-restrictii-pentru-rusia-va-impune-costuri-masive-si-severe-pentru-actiunile-sale-impotriva-ucrainei/

By GetNews