Loading

Sandro Sarais, italianul de 56 de ani care a mărturisit că a ucis-o pe Mihaela Nicoleta Kleics, o româncă de 50 de ani, în casa ei din Quartu Sant’Elena, Cagliari, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul s-a aruncat de etajul trei al spitalului Businco, la o săptămână de la oribila crimă.

Știa că trebuie să părăsească spitalul în câteva ore, cel târziu a doua zi, pentru a fi dus la închisoarea din Uta. Sandro Sarais, arestat pentru uciderea partenerei sale, cu peste 35 de lovituri de cuțit, într-o mansardă din Quartu, a făcut totul în câteva secunde: s-a ridicat din patul de la etajul trei, al Secției de Chirurgie toracică, poate cu scuza că trebuie să meargă la toaletă, a mers la fereastră și, după ce i-a împins pe cei doi polițiști care îl păzeau și care au încercat să-l blocheze, s-a aruncat de etaj. A plonjat în gol doisprezece metri. Bărbatul a fost readus la viață și intubat, dar a murit aproximativ o jumătate de oră mai târziu, potrivit publicației italiene L’Unione Sarda.

Reamintim că Mihaela a fost ucisă sâmbătă, 11 decembrie, însă trupul ei neînsuflețit a fost găsit două zile mai târziu, în locuința sa din via della Musica din Quartu. Acuzat de crimă a fost chiar iubitul femeii, italianul Sandro Sarais. Bărbatul de 56 de ani a fugit, dar a fost găsit după ce i s-a localizat maşina. Când i-a văzut pe poliţişti, a încercat să se sinucidă, dar agenţii au reuşit să îl oprească la timp. Interogat, pe patul de spital, individul i-a recunoscut vinovăţia, dar nu şi-a explicat, însă, gestul, şi nici nu a dat alte detalii.

“Eu am fost. Voi spune totul când voi fi mai bine”, a declarat Sarais, care a confirmat că și-a ucis partenera la finalul uneia dintre numeroasele certuri și discuții dintre cei doi.

Mihaela Kleics a fost găsită în dormitor, înjunghiată. Cu 35 de răni provocate prin înjunghiere.

Cea care a anunțat carabinierii, îngrijorată că Mihaela nu mai răspunsese la telefon de trei zile, a fost chiar sora femeii, care se află în România. Carabinierii au mers la imobilul de pe via della Music, au deschis ușa locuinței de la etajul al treilea și au făcut descoperirea macabră. 

“Te omor, te omor!”

O moarte anunţată, spun vecinii. 

Cei doi aveau, de aproape un an, o relaţie marcată de certuri şi violenţe. Polițiștii fuseseră chemați în ultimele săptămâni de chiriașii imobilului, îngrijorați de țipetele venite din apartamentul Mihaelei.

“I-am auzit certându-se. El țipa: Te omor, te omor, în timp ce ea îi spunea să plece. Este o moarte prevestită”, au spus vecinii femeii, la scurt timp după descoperirea crimei.

Mihaela Kleics a fost ucisă cu 35 de lovituri de cuțit

Sursa: https://observatornews.ro/mapamond/italianul-care-a-uciso-pe-mihaela-cu-zeci-de-lovituri-de-cutit-sa-sinucis-in-spital-barbatul-sa-aruncat-de-la-fereastra-salonului-in-careera-internat-451300.html

By GetNews