Loading

Lacrimi pentru Marian, un român din Italia care a murit pe străzi: “Urcă cât mai sus pentru că biletul este complet gratuit.”

Într-un articol publicat în marchenews24.it, „Care este valoarea vieții unui roman fără adăpost? Adio lui Marian Pipirea”, jurnalista Monica Baldini are doar cuvinte de laudă catre Marian, care s-a stins de Bobotează.

Are o mare valoare deoarece se masoară in ceea ce a lăsat in urma . Am trecut pe lângă locul unde el ședea mai mereu, pe pasajul superior din punctul de plecare al pasarelei acoperite peste calea ferată. Mereu am încercat să-l ajutăm și în schimb ne-a zâmbit, ne-a dat sfaturi și ne-a vorbit în italiana stâlcită de amprenta țării sale. A fost posibil să înveți ceva de la el și seninătatea discursului și glumele lui meritau ascultate.

Marian s-a stins din viată pe data de 6 ianuarie in ziua de Bobotează si nu cred ca este o coincidență. Marian era o fire blândă, deschisă, veselă, pasnică, care ne-a intâmpinat ca „prieteni”, acesta avea sentimentul fericirii, al sanătații oferindu-ne ocazia sa fim caritabili.

Dumnezeu să te odiheasca Marian sau Mariano si urcă cât mai sus pentru ca biletul este complet gratuit! Iți mulțumim pentru tot ce ne-ai lasat.