Loading

Omagiu adus în memoria unei mame ”minunate și iubitoare”, dar și fiului ei, care au fost găsiți morți într-o casă din Cumbria, Anglia. Natalie Kane, în vârstă de 27 de ani, și fiul ei, Harry, în vârstă de un an, au fost găsiți fără viaţă de ofițerii de poliție în jurul orei 14.52, pe 30 decembrie.

O vecină a declarat: ”Era o fată drăguță și absolut îndrăgostită de acel băiețel, aceasta este o reală tragedie. Poliția nu ne-a spus ce s-a întâmplat, doar că Natalie și Harry au fost găsiți morți în apartamentul ei. Nu a fost nimic alarmant înainte, singurul lucru neobișnuit a fost că părea să curgă constant apă pe conducta de evacuare. Părea de parcă o cadă sau o chiuvetă se revărsa. Poliția îi întreba pe vecini dacă au văzut-o pe Natalie, iar următorul lucru pe care l-am văzut au fost ofițerii de poliție și paramedicii care alergau în apartament. Când ne-au spus că au murit amândoi, a fost sfâșietor.”

Și un alt prieten a descris-o pe Natalie drept o ”mamă minunată și iubitoare care a trăit pentru băiețelul ei”. De asemenea, apropiaţii au înființat și o pagină GoFundMe pentru a strânge bani pentru organizația de caritate Women Out West – care o ajutase anterior pe Natalie, notează Daily Mail

Mămica și fiul ei au fost găsiți morți în casa lor pe 30 decembrie. Un purtător de cuvânt al poliției din Cumbria a declarat: ”Nu există circumstanțe suspecte în acest moment, iar medicul legist a fost contactat”. O anchetă este acum în curs de desfăşurare. 

sursa: https://observatornews.ro/mapamond/lacrimi-si-rugaciuni-pentru-o-tanara-mamica-care-a-fost-gasita-moarta-in-casa-alaturi-de-baietelul-ei-de-doar-un-an-in-anglia-452961.html

By GetNews