Loading

Laszlo Balint (43 de ani) este noul antrenor al Universității Craiova. Tehnicianul a fost preferat în dauna lui Mirel Rădoi și a lui Liviu Ciobotariu, alți doi tehnicieni care s-au aflat pe lista scurtă a grupării din Bănie.

Laszlo Balint, noul antrenor al Universității Craiova

Oficialii oltenilor s-au mișcat rapid după ce s-a reziliat contractul cu Laurențiu Reghecampf. Duminică seară, după o ședință scurtă, cele două părți au convenit să întrerupă colaborarea.

Azi este programată reunirea echipei, astfel că diriguitorii clubului au dorit să rezolve rapid problema. 

Laszlo Balint a antrenat UTA în perioada iunie 2019 – ianuarie 2022 și a reușit promovarea cu arădenii în vara lui 2020. Revenirea “Bătrânei Doamne” pe prima scenă a fotbalului românesc a avut loc după o pauză de 12 ani.

Laurențiu Reghecampf, mesaj după despărțirea de Universitatea Craiova

La scurt timp de la oficializarea despărțirii, Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj de mulțumire pentru suporteri, jucători și membrilor staff-ului său și i-a urat succes clubului din Bănie.

Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova.

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova în luna iulie a anului trecut. Formația din Bănie a încheiat, cu fostul campion cu FCSB pe banca tehnică, sezonul din Liga 1 pe locul trei și a părăsit Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut cu Sepsi.

Sursa: https://www.google.com/amp/s/www.digisport.ro/amphtml/fotbal/liga-1/laszlo-balint-noul-antrenor-al-universitatii-craiova-1743475

By GetNews