Loading

Laurențiu Reghecampf, a avut o criză de nervi în primul amical disputat în 2022. Vezi ce le-a strigat elevilor săi de pe margine!

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a reușit să se impună în amicalul disputat cu maghiarii de la Fc Paksi cu scorul de 5-2.

În ciuda scorului generos în favoarea oltenilor, elevii lui Laurențiu Reghecampf au tremurat însă pentru rezultatul final. Deși au deschis scorul rapid, încă din minutul 2, și aveau la un moment dat 3-1 pe tabela de marcaj, „juveții” au primit două goluri în două minute, iar acest lucru l-a scos din minți pe tehnicianul Craiovei.

Laurențiu Reghecampf, potrivit GSP.ro ar fi reacționat nervos și ar fi strigat la elevii săi “Treziți-vă” încercând să îi aducă cu picioarele pe pământ.
Pe 14 ianuarie, Universitatea va disputa cel de al doilea meci amical al pregătirii contra cehilor de la FC Banik Ostrava.
Primul meci din campionat pentru juveți va fi împotriva Rapidului pe teren propriu, pe data de 22 ianuarie în etapa cu nr. 22 al Ligii 1.

sursa foto : Profimedia Images

By GetNews