Loading

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța și a vorbit, printre altele, despre declarațiile lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

Universitatea Craiova și Farul Constanța se vor întâlni luni, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 30 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie.

După victoria la limită în fața lui FC Voluntari, scor 1-0, Dan Petrescu spunea că Universitatea Craiova păstrează încă șanse la titlu, deși diferența dintre olteni și liderul CFR Cluj este de 22 de puncte.

Laurențiu Reghecampf a răbufnit la adresa lui CFR Cluj, după declarațiile lui Dan Petrescu

Totuși, lui Laurențiu Reghecampf nu i-au picat prea bine întrebările jurnaliștilor cu privire la acest subiect. Întrebat despre șansele echipei sale la titlu, antrenorul oltenilor a răbufnit.

„Eu nu vreau să discut ce spune Dan Petrescu. Poate să spună ce vrea el. Ei au un avantaj mare, au un confort. Dacă nu vor câștiga meciuri, atmosfera se va schimba repede.

Trebuie câștigate meciurile importante. Au un avantaj acum. Dacă vreți le dăm și trofeul de acum, dacă nu ne putem bate cu ei, să le dăm medalia de campioni și să fie sănătoși”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

„Nu e liniște, se vor înjumătăți punctele, Craiova arată bine și nu e departe. Poate să câștige toate punctele la cum joacă acum. Au un lot fantastic și sunt convins că se vor bate la titlu și ei. Au jucători foarte, foarte buni”, a spus Dan Petrescu.

După cele 29 de etape disputate până acum, CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 73 de puncte, fiind urmată de FCSB, cu 59 de puncte. Universitatea Craiova ocupă locul al treilea, cu 51 de puncte.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/laurentiu-reghecampf-a-rabufnit-la-adresa-lui-cfr-cluj-dupa-declaratiile-lui-dan-petrescu-19421170

By GetNews