Loading

Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care Universitatea Craiova urmează să îl joace împotriva celor de la Academica Clinceni, iar antrenorul oltenilor s-a enervat la culme.

Universitatea Craiova se deplasează pe terenul celor de la Academica Clinceni pentru meciul din runda cu numărul 27, iar o întrebare primită în conferința de presă premergătoare acestei partide nu a fost pe placul lui Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova a fost întrebat în legătură cu un posibil transfer al lui Mike Cestor la formația din Bănie, lucru care nu a fost pe placul său.

Laurențiu Reghecampf, enervat la culme! Antrenorul Universității Craiova a răbufnit la conferința de presă

Astfel, antrenorul în vârstă de 46 de ani a răbufnit. Laurențiu Reghecampf le-a transmis jurnaliștilor prezenți la conferința de presă că nu dorește să discute despre transferuri, dar în urma insistențelor a răspuns acid la întrebările venite în legătură cu fundașul care de curând și-a reziliat înțelegerea cu CFR Cluj

„Transferurile nu sunt domeniul meu. Nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc niciodată despre transferuri. Lucrează altcineva în acest domeniu. El m-a întrebat dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă mi-aș dori să îl antrenez?

Eh, uite că nu îţi răspund! E bine? Foarte bine dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul. Atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Trei formații din MLS sunt pe urmele lui Mike Cestor 

Universitatea Craiova și FCSB și-au arătat interesul pentru serviciile fundașului care și-a reziliat înțelegerea cu CFR Cluj. Totodată, trei formații din MLS sunt pe urmele fotbalistului care până de curând a evoluat pentru campioana României. Atlanta United, Columbus Crew și Minnesotta United au pus ochii pe Mike Cestor.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/laurentiu-reghecampf-enervat-la-culme-antrenorul-universitatii-craiova-a-rabufnit-la-conferinta-de-presa-uite-ca-nu-ti-raspund-e-bine-19414194

By GetNews