Loading

Universitatea Craiova se pregătește pentru  meciul cu CFR Cluj programat sâmbătă, 5 februarie, ora 21.00, iar Laurențiu Reghecampf a vorbit despre posibilitatea ca jucătorii săi să-l lucreze ca să fie dat afară.

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1 după 23 de meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022, iar oltenii ar putea să rateze play-off-ul  dacă nu vor câștiga următoarele meciuri.

Pentru formația din Bănie urmează partida cu CFR Cluj, sâmbătă, 5 februarie, ora 21.00, în etapa 24 din Liga 1, iar viitorul lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a formației este pus sub semnul întrebării.

Laurențiu Reghecampf, lucrat de fotbaliștii de la Universitatea Craiova? 

Întrebat dacă există posibilitatea ca jucătorii de la Universitatea Craiova să trântească meciul cu CFR Cluj din runda cu numărul 24, Laurențiu Reghecampf a sărit în apărarea fotbaliștilor săi.

„Jucătorii să trântească meciul cu CFR Cluj? Nu există așa ceva! Toți jucătorii își doresc să câștige fiecare partidă. Nu se pune problema de așa ceva la un club de nivelul nostru. Jucătorii sunt motivați să câștige meciul. Fanii trebuie să stea liniștiți.

Ar fi un dezastru să nu avem în play-off, dar vă asigur că Universitatea Craiova va juca în play-off, indiferent de rezultatul de sâmbătă seară. Sunt multe discuții, le accept, puneți-le pe spatele meu. Lăsați-i pe jucători să formeze un grup”, a spus Laurențiu Reghecamp, în cadrul unei conferințe de presă.

Înaintea meciului cu CFR Cluj, Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasametul Ligii 1, cu 35 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța, dar trupa lui Gică Hagi are un joc în minus. Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf are 10 victorii, cinci remize și opt înfrângeri, dar și un golaveraj de 38 goluri date și 26 primite.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/laurentiu-reghecampf-lucrat-de-fotbalistii-de-la-universitatea-craiova-reactia-antrenorului-jucatorii-sa-tranteasca-meciul-cu-cfr-cluj-19405704#live_close

By GetNews