Loading

Laurențiu Reghecampf este avertizat că ar putea fi demis de la conducerea Universității Craiova în cazul în care nu reușește să obțină un rezultat pozitiv în fața lui CFR Cluj.

Invitat în studioul ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre situația de la Universitatea Craiova și l-a avertizat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf că ar putea fi ultimul său meci la cârma echipei în cazul în care nu obține un rezultat bun împotriva liderului CFR Cluj.

În ultima rundă, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-1 pe terenul lui OSK Sepsi Sf. Gheorghe.

Avertisment pentru Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar putea avea probleme serioase dacă Universitatea Craiova pierde în fața liderului CFR Cluj, conform lui Florin Prunea. Invitatul ProSport Live îl avertizează pe tehnician că scaunul i se clatină, astfel că trebuie să acorde o importanță sporită jocului din runda următoare a Ligii 1.

„Este meciul aproape decisiv pentru Craiova, un derby! Am văzut că și atmosfera nu este foarte bună. Cârțu a tras un semnal de alarmă și vizavi de antrenor, așa că meciul este capital și pentru antrenorul Craiovei, din punct de vedere. Cred că CFR poate să câștige”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Universitatea Craiova și-a propus să câștige titlul în acest sezon, dar evoluțiile din primele 23 de etape au adus echipa în situația de a avea emoții privind calificarea în play-off. Oltenii sunt acum pe locurile 5-6, la numai două puncte în fața Rapidului, care de asemenea urmărește clasarea pe unul dintre primele șase locuri ale ierarhiei.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/laurentiu-reghecampf-pus-in-garda-inainte-de-universitatea-craiova-cfr-cluj-19404893

By GetNews