Loading

Universitatea Craiova are șanse minime la titlu în Liga 1, dar Mihai Rotaru mai are răbdare cu Laurențiu Reghecampf.

Patronul grupării din Bănie i-a transmis însă lui Reghecampf că trebuie să prindă podiumul în campionat și să câștige Cupa României.

Laurențiu Reghecampf a rămas însă fără un colaborator important: Basarab Panduru. Prieten foarte bun cu antrenorul principal al oltenilor, fostul stelist a acceptat în luna octombrie a anului trecut să i se alăture la conducerea echipei din Bănie. El a fost adus la club de tehnicianul principal Laurențiu Reghecampf, alături de care a mai lucrat în trecut și la Al-Wasl, club din Emiratele Arabe Unite.

Mihai Rotaru a stabilit obiectivul lui Laurențiu Reghecampf: „Cred că el va reuși aici!”

Mihai Rotaru nu se gândește la schimbarea lui Laurențiu Reghecampf și are încredere că antrenorul va reuși să aducă cel puțin un trofeu în Bănie, la finalul acestui sezon.

Cu lotul decimat de COVID-19, Reghecampf are o misiune grea în prima partidă oficială din acest an. LPF a hotărât ca meciul Universitatea Craiova – Rapid să se dispute conform programării inițiale, astfel că duelul se va desfășura sâmbătă, de la ora 20:00.

„Suntem genul de club care vrem să acordăm încredere antrenorului, nu vrem să schimbăm antrenorul la fiecare bătaie de vânt. Avem încredere în Laurențiu Reghecampf, echipa trebuie să demonstreze. Chiar cred că el va reuși aici. Nu credem în minuni, trebuie să fim cinstiți. Obiectivul acum ar fi să obținem un loc 2 sau un loc 3 și să câștigăm Cupa României”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/laurentiu-reghecampf-veste-de-ultima-ora-de-la-patronul-universitatii-craiova-mihai-rotaru-sa-fim-cinstiti-19396620

By GetNews