Loading

O crimă teribilă a iesit la iveală după ce ucigasul a facut și un accident rutier, în Dâmboviţa. Un bărbat şi-a omorât soţia cu sânge rece. Într-un moment de gelozie, a strâns-o de gât până a lăsat-o fără suflare. Când şi-a dat seama ce a făcut, s-a urcat la volan şi a fugit. La scurt timp s-a răsturnat cu maşina. Le-a mărturisit totul poliţiştilor veniţi să-l ajute. În urma tragediei, doi copii au rămas orfani de mamă, cel mai mic de doar un an şi jumătate. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

Adrian, de 35 de ani, şi Liliana, de 26 de ani, erau un cuplu de aproape patru ani. Locuiau în Târgovişte şi aveau împreună doi copii – unul de 2 ani şi 8 luni, iar celălat de un an şi jumătate. Relaţia dintre cei doi ar fi început să scârţâie de câteva luni. Individul era extrem de gelos, iar certurile şi bătăile ar fi fost la ordinea zilei. 

Sătulă de crizele soţului, Liliana s-ar fi hotărât să-l părăsească. Separarea n-a durat mult. Luna trecută s-ar fi împăcat.

Aparent, relaţia ar fi mers bine. Până aseară. Cei doi parteneri veniseră la casa buninicilor bărbatului din localitatea Gemea din Dâmboviţa, să le aducă medicamente. Ar fi început să se certe, iar până la crimă a fost doar un pas. 

Bărbatul și-a sugrumat soția, apoi a făcut accident cu mașina

Într-un moment de furie extremă, cu mâinile goale, individul a strâns-o de gât pe tânără. Nu s-a oprit până când femeia n-a rămas fără aer.

Vecină: ”Am auzit că a ucis-o şi a plecat cu maşina la Târgovişte”.

S-a urcat la volan şi a fugit. N-a ajuns prea departe. La 15 km de casă s-a răsturnat şi a făcut accident.

Le-a mărturisit teribila faptă poliţiştilor veniţi să-l ajute.

Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița: ”Acesta a susţinut că şi-a omorât soţia şi ar fi indicat o adresă unde poliţiştii s-au deplasat”.

Rudele celor doi soți sunt în stare de șocAjunşi la adresă, spusele s-au confirmat. Femeia era deja moartă. Rudele individului şi vecinii sunt şocaţi.Doina Iordănoiu, mătușa criminalului: ”Noi aveam despre el o părere foarte bună. Era un băiat bun. Ei veneau foarte rar aici”.Vecină: ”Foarte liniştit îl ştiam, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Ea în pământ, el cine ştie la cât îl condamnă”.Bărbatul a fost reţinut şi riscă să stea după gratii pentru următorii 20 de ani. Este deja al doilea caz într-o lună. La începutul lui decembrie, un bărbat din Vaslui care a făcut accident i-a mărturisit asistentei care a venit să-i acorde primul ajutor că şi-a ucis soţia şi fiul. I-a lovit cu toporul şi a fugit.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/liliana-a-fost-stransa-de-gat-de-sotul-ei-in-timp-ce-se-aflau-intro-vizita-la-rude-in-dambovita-dupa-ce-a-omorato-barbatul-a-facut-accident-452171.html

By GetNews