Loading

Lovitură pentru Mihai Rotaru! Federația a dezvăluit că FIFA recunoaște că FC U. CRAIOVA este continuatoarea Universității Craiova.

Rivalitatea dintre echipa lui Adrian Mititelu și cea a lui Mihai Rotaru a crescut și mai tare odată cu revenirea celor de la FC U în prima ligă, însă ultimele informații pot crea și mai multă tensiune între cele două tabere!

Echipa lui Adrian Mititelu a revenit în prima ligă dupa 10 ani de pauză, iar duelul dintre cele două echipe din Bănie a fost asteptat cu sufletul la gură.

„Hotărârea este venită de acum o lună și ceva, iar FRF știe de ea. Însă, acum a apărut și această informație public. De ce a fost pus actualul club al lui Adrian Mititelu să plătească? Pentru că FIFA recunoaște această echipă a lui ca și pe continuatoarea Universității Craiova, acolo unde jucau fotbaliștii care au obținut și ei la rândul lor decizii favorabile după procesele câștigate. Este știut faptul că domnul Adrian Mititelu a mai plătit acum vreo doi ani pentru un alt fotbalist care a jucat la Universitatea Craiova „, a spus Stângaciu, potrivit Pro Sport.

Oficialul Federatiei a declarat că echipa patronată de Adrian Mitelul este continuatoarea Universității Craiova. Acest lucru i-a adus însă lui Adrian Mititelu, printre altele, și interdicția la transferuri anunțată în cursul zilei de ieri, datorită datoriilor față de jucatori.

By GetNews