Loading

Zeci de mașini încearcă să intre în România din Ucraina, prin vama Siret.

Femeia e ucraineancă și este măritată cu român. A lăsat mașlina în Ucraina, a luat actele, bebelușul său și a trecut pe jos vama Siret. 

”Este panică mare pentru că toată lumea vrea să plece de acolo. E aglomerație mare la vamă.

E normal că lumea e panicată, toți au familii, copii. Am lăsat mașina acasă, am trecut pe jos, nu pot să stau atât cu copilul. Mă așteaptă soțul în România. Sunt stresată, mi-am lăsat familie, mi-am lăsat tot acolo.

Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil” ne-a spus femeia.

Mii de ucraineni fug în Moldova. Cozi uriaşe de maşini, la punctele de trecere a frontierei

Sute de mașini cu numere de înmatriculare ucrainene încearcă să intre, la această oră, în Republica Moldova prin vama Palanca.

Mii de ucraineni încrearcă să treacă în Republica Moldova, speriaţi de începerea războiului. Sunt cozi uriaşe la mai multe puncte de trecere a frontierei dinspre Ucraina în Republica Moldova. Sute de maşini aşteaptă în coloană să treacă prin vama Palanca. 

Cel mai probabil, autoturismele vin din orașul Odesa, care a fost supus bombardamentelor în această dimineață, transmite Publika.md.

Şi în vama Cuciurgan coloanele auto sunt impresionante, dar punctul de frontiera din Ucraina cu Republica Moldova a fost închis de teama unui posibil atac din Transnistria

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/mama-trecut-granita-jos-ucraina-romania-lasat-familia-acte-copil-630241.html?utm_source=Facebook%20acces&utm_medium=Social&utm_campaign=FBPost

By GetNews