Loading

Raisa a plecat la ceruri într-un mod trafic, ucisă de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Mama copilei vorbește despre tragedia care i-a îndoliat familia. Femeia a fost sunată de angajații unui magazin cu privire la accident.

  • Mama Raisei și-a văzut fiica omorâtă pe șosea
  • Femeia e distrusă de durere

Mama Raisei, fata ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, e devastată după tragedia uriașă de vineri. Femeia a vorbit la Acces Direct despre momentul în care a aflat că s-a produs un accident grav, iar victimă e chiar copila sa.

Mama Raisei e sfâșiată de durere după înmormântarea fetei

Ea a venit într-un suflet la locul tragediei, acolo unde a găsit-o pe minoră într-o baltă de sânge. Imediat s-au strâns localnicii, iar mai multe echipaje de intervenție au venit pentru a-i oferi primul ajutor, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru copilă.

”Pe mine m-au sunat de la magazin și mi-au zis că fata mea a avut un accident și am plecat, am venit repede. Fetele de la magazin au văzut tot”, a spus mama Raisei.

Femeia a sfâșiată de dor și nu-i vine să creadă că a rămas fără fetița sa, însa acum va trebui să încerce să meargă mai departe pentru celălalt copil, un băiețel de trei ani.

Băiatul a fost lăsat în grija rudelor

Frățiorul Raisei nu știe despre tragedie, iar el a fost lăsat în grija unor rude după accidentul grav care a avut loc. Mama Raisei a povestit cu ochii în lacrimi că nu l-a mai văzut de trei zile și că îi e foarte dor de el, dar îi va fi greu să-i spună că nu mai are soră.

”De trei zile nu l-am văzut, de când s-a întâmplat, l-am dus la grădiniță de dimineață, iar de atunci nu l-am mai văzut. E bine, e la fina noastră, se joacă, trebuie să mergem să-l luăm”, a mai spus mama fetei.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/acces-direct-mama-raisei-distrusa-de-durere-dupa-inmormantarea-fetei-cum-a-aflat-femeia-de-tragicul-accident-am-venit-repede-269953.html

By GetNews