Loading

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani. Trupul lui neînsuflețit a fost depus la depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață la data de 29 septembrie, în urma mai multor probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani. Trupul neînsuflețit al regretatului actor a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, instituție pe care a condus-o zeci de ani. Familia, apropiații, dar și fanii artisutului i-au putut aduce astfel un ultim omagiu, printre care și Marilena, femeia cu care acesta a fost căsătorit timp 54 de ani, în 1968.

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a depus o coroană de flori superbă la căpătâiul regretatului actor. Ce mesaj i-a transmis

Vineri, 30 septembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Timp de două zile, toți cei care își doresc să-și ia „adio” de la actor o pot face în locația care i-a fost ca o a doua casă.

Printre cei care au fost prezenți la căpătâiul regretatului artist s-a numărat și soția sa, Marilena Arșinel pe care acesta a îngrijit-o chiar și cu ultimele puteri. În ciuda problemelor grave de sătate, soția lui Alexandru Arșinel și-a făcut apariția la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, potrivit Spynews.ro.

Într-un scaun cu rotile, îmbrăcată în negru și distrusă de pierderea celui alături de care și-a petrecut 54 de ani, femeia a venit însoțită de fiul său. Ulterior, soția maestrului a depus o coroană superbă din arhidee albe și galbene, însoțită de un mesaj înduioșător.

„Te voi iubi mereu!” Soția Marilena”, stă scris pe coroana de flori pe care soția lui Alexandru Arșinel a depus-o sâmbătă la căpătâiul actorului cu care a fost căsătorită peste cinci decenii.

Alexandru Arșinel, cu soția în gând, până în ultimele clipe

Actorul a murit la vârsta de 83 de ani, dintre care 54 i-a petrecut lângă Marilena, soția sa. Deși a preferat să țină ascunse detaliile personale, actorul a vorbea cu drag despre soția sa pe care a îngrijit-o chiar și cu ultimele forțe.

Soția actorului a suferit, în urmă cu mulți ani, o paralizie după o căzătură care i-a provocat un hematom. Deși medicii au operat-o, starea i-a fost afectată semnificativ și a dezvoltat mai multe afecțiuni.

Într-un interviu recent, acesta a mărturisit că este cu soția sa în gând tot timpul și va rămâne așa până când își va da ultima suflare.

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi Doamne, ajută-mă.

Sursa: https://a1.ro/showbiz/vedete/marilena-sotia-lui-alexandru-arsinel-ultimul-mesaj-pentru-regretatul-actor-ce-ia-transmis-cea-care-ia-fost-alaturi-54-de-ani-id1080717.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=1080717

By GetNews