Loading

Fundașul ce împarte vina cu Papp la golul celor de la Gaz Metan încă vorbește despre titlu: „Nu suntem așa de concreți cum ar trebui în fața porții”

CS Universitatea Craiova avea șanse mari să câștige meciul cu Gaz Metan, dacă Marius Constantin și Paul Papp nu gafau în primele 3 minute ale meciului. Gazdele au profitat de neatenția fundașilor centrali experimentați și au marcat în debutul partidei.

La finalul meciului, Marius Constantin și-a taxat colegii din atac, spunând că ar trebui să marcheze mai des, ținând cont de numărul ocaziilor. Apărătorul a acceptat și faptul că s-a greșit impardonabil în defensivă. Totuși, acesta a dat de înțeles că alb-albaștrii încă s-ar gândi la titlu.

Nu e ce ne-am dorit, dar din păcate nu suntem așa de concreți cum ar trebui în fața porții. A fost un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, am pus presiune pe ei, ne-am creat ocazii destule pe care dacă nu reușim să le fructificăm coroborat cu greșeala din apărarea noastră… Mai erau de jucat 80 și ceva de minute, nu am cedat, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să le fructificăm. Noi am analizat fiecare meci, Mister ne-a arătat după fiecare meci ce se face bine, ce se face rău. Într-un meci în care ratăm atât de mult și facem greșeala gravă pe care am făcut-o în apărare, nu avem cum să câștigăm. Sincer, dacă nu am crede asta fiecare dintre noi… Nu neapărat să ne batem la titlu, dar venim motivați la fiecare meci și ăsta este obiectivul nostru, să câștigăm tot timpul următorul meci”, a spus Marius Constantin, la flash-interviurile de după meci.

sursa: https://3minute.net/marius-constantin-pune-gaz-pe-foc-si-isi-inteapa-colegii-din-atac/

By GetNews