Loading

Universitatea Craiova nu va efectua nicio achiziţie în iarna aceasta până când nu se va despărţi de anumiţi jucători. Lotul lui Laurenţiu Reghecampf este extrem de stufos şi fondul de salarii este mai mare decât era prevăzut în bugetul iniţial, aşa că aducerea unor alţi jucători, chiar şi unii liberi de contract, este foarte puţin probabilă, dacă Universitatea nu se va debarasa de unii fotbalişti.

Cu atât mai puţin probabile sunt achiziţii precum cea a lui David Miculescu, vehiculată în ultima perioadă, UTA solicitându 1 milion de euro pentru atacantul său.

Niciun jucător din actualul lot al Universităţii Craiova nu se află la final de contract în iarna aceasta, aşa că eventualele plecări depind de acceptul celor care vor fi chemaţi la negocieri pentru rezilierea acordurilor în vigoare.

Universitatea Craiova nu face transferuri până nu se desparte de jucătorii care nu au dat randament

Aşa cum ProSport a scris, sunt mai mulţi jucători indezirabili la Universitatea, printre aceştia: Antoine Conte, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Căpăţână, Alexandru Mateiu sau Mihai Bălaşa, în timp ce Ionuţ Vînă şi Alexandru Creţu, care nu au dat satisfacţie, vor pleca numai dacă li se va găsi un angajament în Asia, ei jucând deja la două echipe din Liga I în acest sezon.

Totuşi, un jucător care ar putea ajunge în Bănie în iarna aceasta, Ivan Martic, helveto-croatul care a mai evoluat la Universitatea Craiova între 2017-2020. Aşa cum a anunţat ProSport, fundaşul dreapta de 31 de ani şi-ar putea rezilia contractul cu FC Sion, în acest caz el având opţiunea de a reveni la Craiova.  Craiovenii îşi doresc un fundaş dreapta, în condiţiile în care Ştefan Vlădoiu parcurge o formă execrabilă, iar Antoine Conte a fost accidentat şi oricum nu a avut evoluţii pe măsura aşteptărilor.

Pe 3 ianuarie 2022, lotul Universităţii Craiova se va reuni şi va pleca într-un cantonament în Antalya, unde va disputa şi meciuri amicale. Următorul joc oficial al formaţiei din Bănie este pe 22 ianuarie, contra Rapidului, pe „Ion Oblemenco”.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/universitatea-craiova-nu-face-achizitii-daca-nu-se-debaraseaza-de-anumiti-jucatori-19387934

By GetNews