Loading

Mihai Rotaru a schimbat obiectivul echipei, toate acestea după ce la începutul sezonului 2021 – 2022 transmitea că Universitatea Craiova se va lupta pentru câștigarea titlului.

Patronul Universității Craiova a recunoscut că inițial și-a propus ca formația antrenată de Laurențiu Reghecampf să se lupte cu CFR Cluj și FCSB pentru câștigarea titlului în ediția 2021 – 2022, dar planurile sale s-au schimbat pe parcurs.

După ce Universitatea Craiova a avut o singură victorie în zece meciuri, Mihai Rotaru și-a luat gândul de la titlu. Patronul formației din Bănie a dezvăluit înaintea partidei cu FC U Craiova 1948 care sunt noile obiective ale oltenilor.

Mihai Rotaru a schimbat obiectivul Universității Craiova

Mihai Rotaru a transmis că formația sa țintește ocuparea locului 3 în clasamentul Ligii 1, dar și câștigarea Cupei României.

„Noi, la începutul campionatului, am crezut în titlu. Am crezut că aveam forța să o facem, au fost cele zece meciuri în care am avut o singură victorie, clar a ieșit din calcul titlul. Ne uităm la locul trei, la Cupa României, dar există un regret mare.

Din păcate, suntem departe. Noi facem analize săptămânal aici, nu există să nu ne intereseze. Borussia Dortmund, acum 7-8 de zile, a terminat pe locul șapte și au făcut o analiză internă. Concluzia a fost că ghinionul a avut o mare importanță în traseul lor”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța, dar formația antrenată de Gică Hagi are un  meci în minus.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/mihai-rotaru-a-schimbat-obiectivul-echipei-ce-asteptari-are-de-la-universitatea-craiova-din-pacate-suntem-departe-19411262

By GetNews