Loading

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, este complet dezamăgit de parcursul echipei din Bănie. Patronul oltenilor a tras concluziile finalului de an și a făcut o remarcă complet surprinzătoare.

Rotaru speră ca Universitatea să nu retrogradeze. Jocul pe care îl arată elevii lui Laurențiu Reghecampf îl face să creadă că echipa nu va reuși să producă rezultate mai bune.

De asemenea, în opinia sa, șansele la titlu sunt complet epuizate în acest moment, astfel că a trasat un nou obiectiv pentru prima parte a anului 2022: locul 3 și Cupa României.

Mihai Rotaru, concluzii triste la final de an: Universitatea Craiova, pe drumul retrogradării în acest moment

Totodată, finanțatorul se teme că Universitatea va rata accederea în play-off, dar îl susține în continuare pe antrenor. Rotaru a dat asigurări că nu există vreun conflict între grupul de jucători și Laurențiu Reghecampf.

„Putem să ne numim dezamăgirea acestui campionat! Suntem cu capul în pământ, dar nu există o ruptură între antrenor și vreun jucător sau grup de jucători. Dacă vom continua așa, vom retrograda! Ar fi un dezastru să ratăm play-off-ul.

Noi ne batem la locul trei și la Cupa României. Explicațiile sunt multe: au fost șapte meciuri legate cu rezultate nefavorabile. Trebuie să o luăm de la capăt! Sper să arătăm cu totul altfel, cel puțin din perspectiva rezultatelor. A fost o conjunctură, nu poți să acuzi jucătorii că n-au atitudine. Nu luăm în calcul o schimbare de antrenor! Valoarea echipei noastre își va spune cuvântul”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport.

Universitatea Craiova și-a fixat principalele ținte de transferuri

Patronul oltenilor este dispus să întărească lotul de jucători, în toate compartimentele de joc.

Mihai Rotaru crede că echipa suferă cel mai mult în centrul defensivei, astfel că un fundaș central este principala țintă de transferuri în această iarnă.

„Vrem să acoperim două-trei posturi, un fundaș central este cel mai important, dar vrem și în față un jucător, care să acopere benzile, plus un mijlocaș. Mereu vrem să progresăm, să ne întărim”, a mai punctat investitorul.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/mihai-rotaru-concluzii-triste-la-final-de-an-universitatea-craiova-transferuri-19388586

By GetNews