Loading

Mihai Rotaru îl vrea pe Deian Sorescu de la Dinamo, astfel că fotbalistul poate ajunge la Universitatea Craiova, după ce în trecut a fost și în atenția lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB.

Dinamo traversează o perioadă infernală atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, fiind penultima în clasamentul Ligii 1 după primele 21 de etape ale sezonului. Cu toate că formația din Șos. Ștefan cel Mare are nevoie de tot ajutorul din teren, sunt șanse mari ca în această iarnă să se despartă de cel mai valoros jucător din lot, Deian Sorescu, în vârstă de 24 de ani.

„Câinii” speră să obțină în schimbul fotbalistului o sumă care să le permită să ia o gură de oxigen, în contextul în care finanțările din ultima perioadă au venit exclusiv din rândul suporterilor și al oamenilor de afaceri apropiați clubului.

Deian Sorescu, spre Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se poate întări în aceasă iarnă cu Deian Sorescu, jucător dorit de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul oltenilor vrea să renunțe la mulți fotbaliști din lot, fiind nemulțumit de prestațiile lor din prima parte a sezonului, și deja își face lista de cumpărături pentru ultima parte a campionatului.

Universitatea Craiova a înaintat deja o ofertă de 800.000 de euro și 10% dintr-un transfer ulterior pentru internaționalul român, dar șefii din Șos. Ștefan cel Mare au declinat-o, precizează Fanatik. Conform aceleiași publicații, jucătorul lui Dinamo este în atenția altor două cluburi, din străinătate, astfel că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu țin la prețul jucătorului.

„Câinii” vor să obțină aproximativ 1,2 milioane de euro în schimbul fotbalistului adus în 2018 de la ASU Politehnica Timișoara deoarece au mare nevoie de orice leu în această perioadă în care clubul este în insolvență și nu are dreptul de a acumula niciun fel de datorie.

Deian Sorescu ar fi putut ajunge anul trecut la Legia Varșovia, însă conducerea lui Dinamo a refuzat din cauza ofertei prea mici a polonezilor.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/mihai-rotaru-rupe-definitiv-pactul-cu-gigi-becali-si-face-o-oferta-soc-pentru-fotbalistul-lui-dinamo-dorit-si-de-fcsb-ce-suma-a-oferit-universitatea-craiova-pentru-transferul-lui-deian-sorescu-19389379

By GetNews