Loading

Mircea Rednic (59 de ani) a aflat indirect că a fost demis de la Dinamo. Totul după ce Iuliu Mureșan (67 de ani) a publicat un comunicat oficial pe site-ul clubului. 

Antrenorul, nervos, a spus că-și va vedea de viața sa și că nu va face niciun compromis pentru a mai continua pe banca roș-albilor. De partea cealaltă, Mureșan a dezvăluit, ÎN DIRECT la Digi Sport, ce i-a reproșat ”Puriului”.

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

Rednic, nervos după ce a fost demis de la Dinamo. ”Vreau să văd ce-mi propun”

Antrenorul, care nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a mai spus Rednic, potrivit Fanatik

Sursa: https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/mircea-rednic-nervos-dupa-ce-a-fost-demis-de-la-dinamo-cum-accepta-sa-se-desparta-de-club-1433949

By GetNews