Loading

Noi detalii apar în cazul crimei din Grădina Botanică din Craiova, petrecută marți seara. Au fost lansate mai multe ipoteze cu privire la motivul care l-a determinat pe adolescentul de 17 ani să îi atace pe cei doi tineri. El le-a spus tot adevărul polițiștilor, mărturisind că nu îi cunoștea pe niciunul dintre cei pe care i-a înjunghiat.

Marți după-amiază, un incident cumplit a avut loc în Gradina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani și un tânăr de 19 ani au fost înjunghiați de un băiat de 17 ani. Din păcate fata a murit, iar tânărul care o însoțea este în stare gravă la spital. Atacatorul a fost reținut la scurt timp, iar băiatul înjunghiat le-a spus atunci polițiștilor că nu l-a văzut niciodată.

După ce a comis fapta, atacatorul a plecat liniștit spre ieșirea din Grădina Botanică. Pe lângă el a trecut și o patrulă a Poliției Locale. La scurt timp, un apel la 112 anunța că doi tineri au fost înjunghiați pe una dintre alee parcului. Polițiștii locali și-au dat seama imediat că agresorul ar putea fi chiar cel pe care îl văzuseră cu câteva minute în urmă. Au plecat imediat după el și l-au prins în apropierea Grădinii Botanice.

Tânărul de 17 ani a fost reținut la scurt timp de poliție și le-a povestit acestora ce l-a determinat să comită atacul. El a mărturisit că nu îi cunoștea pe cei doi tineri pe care i-a înjunghiat. A recurs la acest gest după ce tânărul de 19 ani l-ar fi provocat. Atacatorul a spus anchetatorilor că și-a pus o mască și mănuși, apoi i-a atacat pe cei doi, potrivit surselor Antena 3.

Ucigașul din Grădina Botanică din Craiova nu avea antecedente

Alex, adolescentul de 17 ani care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova era elev la Liceul Militar „Tudor Vladimirescu”. Nu era un elev eminent, având media 7,67, însă nici nu a avut conflicte la școală. De asemenea, atacatorul nu avea nici antecedente penale.

„Comportamente care să ne ducă cu gândul la o astfel de faptă în niciun caz nu ne-am întâlnit cu ele. Este șocant. După incident nu am discutat cu membrii familiei, ei nu au luat legătura cu noi, s-a încercat să se ia legătură însă nu ne-au răspuns la telefon.

sursa: https://evz.ro/noi-detalii-in-cazul-crimei-comise-in-gradina-botanica-din-craiova-ce-le-a-spus-suspectul-anchetatorilor.html

By GetNews