Loading

NATO și Statele Unite susțin că este foarte posibil ca o altă țară să se alăture Rusiei în război. Potrivit oficialilor NATO, Belarus dă semne că se pregătește deja pentru a intra în luptă.

  • Țara care ar urma să se alăture Rusiei la război
  • Dezvăluirile NATO

Belarus s-ar pregăti pentru a intra în război alături de Rusia, anunță oficiali NATO și ai Statelor Unite ale Americii. Pe teritoriul țării care a susținut invazia lui Vladimir Putin încă de la început s-ar desfășura chiar acum manevre de amploare pentru începerea atacului.

NATO anunță că Belarus ar urma să se alăture Rusiei la război

De asemenea, o sursă din opoziția belarusă a declarat că unitățile de luptă din ţara sa ar fi deja pregătite să treacă în Ucraina, în următoarele zile, relatează Digi 24.

În aceste momente, guvernul de la Minsk pregătește o justificare pentru a intra în război, potrivit serviciilor de informații ale NATO.

Pregătiri de amploare în țara vecină Ucrainei

Totodată, Statul Major al forţelor armate ucrainene a anunțat că pe teritoriul Republicii Belarus se deplasează echipamente militare ruse şi belaruse. Oficialii ucraineni ai adăugat că de-a lungul frontierei cu Ucraina au loc manevre de amploare, a transmis agenția de presă spaniolă EFE.

Statului Major ucrainean susține, de asemenea, că în Rusia continuă mobilizarea sub acoperire pentru a recupera pierderile de pe front, iar comisariatele ruse încearcă să recruteze militari în rezervă cu experienţă de luptă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-alta-tara-ar-urma-sa-se-alature-rusiei-la-razboi-dezvaluirile-facute-de-serviciile-de-informatii-ale-nato-274806.html

By GetNews