Loading

O femeie a condus 1445 KM in loc de 145 KM din cauza unei erori a aplicației GPS.

Foarte mulți oameni se plâng adesea de probleme cu GPS, acestea conducându-i pe trasee greșite sau pur și simplu călătoriile durează mult mai mult decât timpul estimat. Un caz din 2013 rămâne o referință în ceea ce privește erorile acestor dispozitive. O femeie în vârstă de 67 de ani care trebuia să ajungă în Bruxelles, s-a trezit în Croația după o călătorie de aproape 1.500 de kilometri care a durat două zile.

În timpul călătoriei, care în mod normal trebuia să dureze maxim două ore, bătrâna și-a alimentat mașina de două ori, a fost implicată într-un mic accident de circulație și a făcut o pauză pentru a trage un pui de somn.

Șoferița a parcurs 1.445 de kilometri până a ajuns în orașul Zagreb din Croația, deși planul ei inițial era să conducă doar 145 de kilometri. Fiul bătrânei a considerat dispariția femeii ca fiind foarte ciudată, așa că a sunat la poliție. Oamenii legii au percheziționat casa Sabinei după indicii privind dispariția, dar nu au găsit nimic.

Până la urmă s-a aflat că femeia ajunsese din greșeală în Croația, iar pentru a se întoarce acasă a folosit același GPS pentru a se orienta.

By GetNews