Loading

O femeie a fost omorâtă cu ranga de un cuplu. Închisoare pentru un cuplu de americani care au ucis “din gelozie” apoi au întreținut relații intime în patul victimei.

Un cuplu din Oklahoma a fost arestat pentru crimă după ce ar fi bătut cu ranga o femeie până la moarte, iar apoi au întreţinut relaţii intime chiar în patul victimei, în timp ce aceasta îşi dădea ultima suflare în camera alăturată.

Suspecții au fost arestați la Whataburger in Arkansas ar fi mărturisit oribila crimă.
Femeia pe nume Maguire, care a fost omorâtă, avea 29 de ani, ea fiind ucisă pe motiv de gelozie.
Ucigașul acuzat, în vârstă de 28 de ani, susține că avea o „relație intima” cu Denison, care se întâlnea în paralel și cu Maguire. 

Ucisă şi lăsată să se chinuie în propria casă

Oamenii legii au gasit-o pe femeie întinsă in living fără ca aceasta sa răspundă la strigăt sau orice altceva. A suferit trautmatisme la cap si față fiind declarată decedată la fața locului.

Cuplul ar fi mărturisit că a bătut-o pe Maguire în cap cu o rangă, că a fugit de la locul crimei în vehiculul ei și și-a folosit cardurile de credit pentru a-și finanța călătoria.  În timpul declaraţiilor, Johnson a susținut că Denison a fost cu el în timpul uciderii lui Maguire și l-a ajutat la planificarea morţii ei.
De asemenea, el a acuzat-o pe Denison că a ajutat la eliminarea probelor, pretinzând că ea a aruncat hainele pe care le-au purtat în timpul crimei din vehiculul furat în timp ce fugeau de la locul crimei. Johnson a mai spus poliției că el și Denison „au făcut sex în patul victimei după crimă”

By GetNews