Loading

O femeie din Vrancea, mamă a doi copii mici, s-a sinucis după ar fi aflat că soțul ei ar înșela-o. Tânăra, care nu împlinise încă 30 de ani, i-ar fi lăsat soțului un bilet în care i-a scris ”Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ți-o fac și eu acum”, apoi și-a pus capăt zilelor.

Jurnaliștii de la ziaruldevrancea.ro scriu că tânăra din comuna Țifești, județul Vrancea, ar fi aflat de pe rețelele sociale că soțul ei ar avea o relație cu o altă femeie și, orbită de gelozie, s-a spânzurat. 

Întreaga comunitate e în stare de șoc, după moartea femeii, despre care spun că era un exemplu de hărnicie și seriozitate.

La finalul anului trecut, o polițistă din Brașov și-a pus capăt vieții, folosind arma de serviciu, după o ceartă cu soțul ei. Sabina s-a sinucis cu doar câteva ore înainte să împlinească 29 de ani și a lăsat familiei mai multe bilete de adio. Înainte de gestul suprem, ea ar fi fost supărată că cineva din familie intervine în relaţia lor. În ultimul mesaj trimis soțului ei, Sabina i-ar fi spus că va rezolva ea toate problemele. 

sursa: https://observatornews.ro/social/o-femeie-din-vrancea-mama-a-doi-copii-mici-sa-sinucis-dupa-ce-a-aflat-de-pe-o-retea-sociala-ca-sotul-ei-ar-inselao-453017.html

By GetNews