Loading

Un nou caz de falşi esteticieni în România. Este vorba de o clinică ce funcţiona de mai mulţi ani, într-un apartament din Bucuresti. O femeie şi fiica acesteia injectau botox şi acid hialuronic fără să aibă studii în domeniu. 

Din iulie 2018 funcţiona acest cabinet. Aproape 4 ani în care cele două femei, fără ca vreuna să poată exercita aceste activităţi, injectau acid hialuronic, botox, dar făceau şi alte tratamente estetice.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la cabinet pentru percheziţii, femeia de 43 de ani, cea care şi conducea acest cabinet, se pregătea pentru o intervenţie şi avea pacienta pe masă. Ea terminase totuşi niste studii de asistentă în vara anului trecut, însă nu avea drept de practică.

În tot acest timp, nu au fost plângeri din partea clientelor, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Se fac cercetări acum nu doar pentru exercitarea profesiei fără drept, ci şi pentru evaziune fiscală pentru că venitul acestora nu era declarat. Femeia care conducea această clinică a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, scrie observatornews.ro.

Sursa: https://unica.md/monden/o-femeie-si-fiica-ei-si-au-deschis-un-cabinet-estetic-la-ele-acasa-si-injectau-clientelor-botox-si-acid-hialuronic-fara-sa-aiba-vreo-pregatire/

By GetNews