Loading

Tragedie în Botoșani, unde un bebeluș de două luni şi trei săptămâni, diagnosticat cu Covid-19, dar care avea şi alte afecțiuni, a murit pe Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Fetița s-a stins din viață marți. A intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Un bebeluş de două luni şi trei săptămâni, diagnosticat cu Covid-19, dar care avea şi alte comorbidităţi a decedat, marți, pe Secţia de pediatrie a Spitalului “Mavromati” din Botoşani.

Fetiţa, care s-a născut cu malformaţii congenitale de cord, a fost transferată de la Spitalul Municipal Dorohoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu insuficienţă respiratorie acută, iar după testare a fost declarată pozitivă la coronavirus.

Pacientul de două luni, cu malformaţii congenitale de cord, se transferă de la Dorohoi la Botoşani, cu insuficienţă respiratorie acută. A fost testat, a ieşit pozitiv. A făcut multiple stopuri cardio-respiratorii resuscitate de colegii de pe terapie intensivă şi ieri (n.r.- marţi) a decedat”, a declarat pentru Agerpres directorul DSP Botoşani, Monica Adăscăliţei.

Potrivit directorului DSP Botoșani, virusul SARS-CoV-2 a fost determinant în ceea ce priveşte decesul fetiţei, având în vedere celelalte afecţiuni ale acesteia. 

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/o-fetita-de-nici-3-luni-sa-stins-la-spitalul-de-urgenta-din-botosani-bebelusul-fusesediagnosticat-cu-covid19-456016.html

By GetNews