Loading

Maria nu a mai avut copii. Toată viața, femeia din Chișinău și-a căutat copilul, iar acum, cu posibilitățile mediatice care există, speră că se poate întâmpla o minune.

,,Era amiaza unei zile frumoase cu soare, 24 decembrie 1986. Dna Maria a îmbrăcat un palton mai subțire, deoarece cu o zi înainte a fost viscol și împreună cu Laura, fiica ei de 8 ani, a mers la școala nr. 6 din sectorul Botanica (acum nu mai există).

La școală și-a dat seama că i-au rămas cheile de la un cabinet în paltonul cu care fusese îmbrăcată cu o zi înainte. A rugat-o pe Laura să meargă repede acasă și să le aducă. Locuiau nu departe de școală, la casă pe pământ, trebuia doar sa traverseze strada Independentei (pe atunci fiind o strada mai îngustă și cu foarte puține mașini). Laurei îi era frică să nu întârzie la lecții, dar mama a asigurat-o că reușește.

Dna Maria a mers în clasa sa. Când a terminat lecția, dna Maria a mers în clasa Laurei să ia cheile. În clasă, profesoara i-a zis ca Laura nu a fost la lecție. Atunci dna Maria a fost străpunsă de o săgeată, deoarece Laura niciodată nu a lipsit de la lecții și nu pleca nicăieri fără să anunțe. A trimis un băiat acasă să verifice dacă Laura e cumva acolo.

Stăpâna de la care închiriau casa, a zis că Laura a fost acasă, a luat cheia și a plecat în mare grabă. Au început cu toții să o caute. Au mers la poliție, dar acolo le-au zis să meargă acasă și să o aștepte, abia a 2-a zi cu insistențe și legături s-a acceptat cererea. Au fost efectuate căutări cu câinii. Au cautat-o pe la spitale.

Ei au fost primii care au dat anunț la TV despre dispariția copilului, deși până atunci au mai dispărut copii, aceștia nu erau dați în căutare și nu se făceau anunțuri TV.

De atunci a tot căutat-o, ani la rând, în țară și peste hotare, dar în zadar. Chiar și acum, după 35 de ani, femeia încă mai speră la o minune. Își dorește măcar să afle că e în viață și că este bine. Laura Burlac. Data nasterii: 06.10.1978. Data disparitiei: 24.12.1986”

Pentru orice informații utile și prețioase scrieți-i pe facebook Elenei Virjnevschi.

Sursa: https://unica.md/monden/o-istorie-cumplita-o-moldoveanca-isi-cauta-fiica-disparuta-la-varsta-de-8-ani-in-urma-cu-35-de-ani/

By GetNews