Loading

Caz revoltător în Germania! O româncă în vârstă de 41 de ani a fost ucisă cu bestialitate de un bărbat considerat criminal în serie, extrem de periculos. Femeia s-a mutat din România pentru un trai mai bun, iar în Germania era ajutor de bucătar. Iată cum s-a întâmplat totul!

  • Primele declarații ale procurorilor din Germania
  • Criminalul a intrat peste româncă în casă
  • A omorât-o cu sânge rece

Luciana, o româncă în vârstă de 41 de ani, și-a găsit sfârșitul în Germania, când nimeni nu s-ar fi așteptat. Potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii, femeia a fost ucisă de un criminal în serie.

O româncă de 41 de ani a fost ucisă de un criminal în serie

Criminalul este un bărbat în vârstă de 32 de ani. Luciana s-a mutat în Germania pentru un trai mai bun față de cel din România și iată că, din nefericire, s-a stins din viață mult prea devreme. Femeia avea o fetiță.

Luciana, românca de 41 de ani, era ajutor de bucătar într-un restaurant din Mannheim, Germania. Pe data de 19 octombrie 2021, românca a fost găsită moartă în casă, sugrumată. Femeia locuia pe strada pe Gaussstrasse, într-un apartament situat la etajul al treilea.

Potrivit știridiaspora.ro, bărbatul de 32 de ani este suspectat că a urmărit în aceeași seară o altă femeie, la scurt timp după ora 23:35, pe 18 octombrie 2021. Criminalul a urmărit-o de la Gara Centrală Heidelberg până la domiciliu.

Primele declarații ale procurorilor din Germania

A intrat peste ea în casă și a bătut-o cu bestialitate. La un moment dat, o vecină a auzit țipetele disperate ale femeii și a pus mâna pe telefon, pentru a alerta autoritățile. Atunci când și-a dat seama că poate fi prins, bărbatul a fugit.

Două zile mai târziu, bărbatul, o persoană fără adăpost, a atacat o altă femeie. A încercat să îi smulgă geanta de pe umăr, însă nu a reușit decât să îi fure telefonul mobil.

Bărbatul este bolnav mintal și reprezintă un pericol pentru public”, au spus procurorii.

Ulterior, s-a aflat că bărbatul are și probleme psihice. Drept urmare, potrivit aceleiași surse, va fi plasat într-o secție de psihiatrie.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-romanca-de-41-de-ani-a-fost-ucisa-de-un-criminal-in-serie-periculos-in-germania-femeia-era-ajutor-de-bucatar-274865.html

By GetNews