Loading

Un eveniment rutier postat pe rețelele de socializare și care din fericire nu s-a lăsat cu urmări, a avut loc vineri, 14 ianuarie, în judeul Iași. O șoferiță a mers kilometri buni în paralel cu o mașină de poliție, iar când s-a apropiat de un pod a schimbat brusc banda de mers, obligându-i pe polițiști să tragă stânga de volan.

Evenimentul rutier a avut loc pe Drumul European 58, în localitatea Sîrca din județul Iași. După ce a mers mai mulți kilometri pe prima bandă, în paralel cu un echipaj de la poliția rutieră, fără să-i devanseze, o șoferiță a luat o decizie neinspirată, motiv pentru care a și fost trasă pe dreapta.

Șoferița se afla pe prima bandă iar echipajul de poliție pe banda de lângă axul drumului (în fapt, banda 1 este un fel de acostament mai lat). În momentul în care s-a apropiat de podul din localitate iar drumul se îngusta, șoferița nu a așteptat pentru a acorda prioritate de trecere celor de pe banda din stânga, a semnalizat și a intrat direct în fața autospecialei de poliție care s-a văzut nevoită să părăsească banda de mers.

Din sens opus venea un TIR care a anticipat manevra și a încetinit, făcând loc mașinii de poliție care și-a pornit semnalele luminoase și a oprit imediat șoferul imprudent.

Poliția Iași ne-a transmis că femeia de la volan a spus că avea o persoană bolnavă în mașină și se grăbea să ajungă la un spital, aceasta fiind motivația pentru care nu a fost atentă la schimbarea direcției de mers.

În cele din urmă polițiștii s-au lăsat convinși și au ”sancționat-o” doar cu un avertisment.

VIDEO AICI

sursa: https://www.mesajul.ro/o-soferita-si-a-incercat-norocul-cu-un-echipaj-de-la-rutiera-pe-care-era-sa-l-scoata-de-pe-banda-video/

By GetNews