Loading

Un agent imobiliar din Florida a fost împușcat de un chiriaș evacuat chiar în fața unei case pe care o arăta unui potențial nou client.

Originară din Southend, Essex, Sara Trost, în vârstă de 40 de ani, a fost împușcată mortal, joi, în timp ce se afla în interiorul Jeep-ului său, parcat pe drumul de acces al unei case din zona Coral Springs.  Suspectul, Raymond Reese, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat mai târziu în aceeași zi. Se pare că obișnuia să fie chiriașul proprietății din zona blocului 5700 din Northwest 48th Court.

Poliția nu a oferit detalii despre ce a dus la crimă, dar vecinii au spus că Reese a fost un chiriaș supărat după ce a fost dat afară din casa de 515.000 de dolari. ”A fost un chiriaș nemulțumit care a fost evacuat. El a crezut că agentul imobiliar, care arăta casa, este proprietarul casei, iar ea a fost prinsă în ambuscadă”, a declarat Donna Smith, care locuiește în zonă, pentru WPLG Local 10.

Sara era mama unei fete de trei ani şi locuia în Parkland împreună cu soțul ei american, Jason. Înainte de a-și dezvolta afacerea cu proprietăți în ultimii opt ani, ea lucrase ca designer de interior, conform Daily Mail

Mămica a murit din cauza rănilor catastrofale

Paramedicii s-au repezit pe aleea proprietății cu trei dormitoare în jurul orei 12.30, joi, pentru a încerca să salveze viața mamei. ”Când au sosit polițiștii, au descoperit un vehicul cu o ocupantă de sex feminin pe scaunul șoferului, suferind de multiple răni prin împușcătură. În ciuda tratamentului medical imediat, a cedat din cauza rănilor sale chiar la fața locului și a fost declarat decesul”, a specificat departamentul de poliție Coral Springs.

Poliția l-a arestat pe Reese în orașul Boca Raton, la scurt timp, în aceeași zi. Înainte de moartea ei, Trost a vorbit pe rețelele de socializare despre cultura armelor din America. Niciun proces pentru Reese nu a fost stabilit până în acest moment. Începând de vineri seara, Reese este ţinut în Centrul de detenție principal din West Palm Beach şi nu poate fi eliberat pe cauţiune. 

Sursa: https://observatornews.ro/mapamond/o-tanara-mama-agent-imobiliar-sia-gasit-sfarsitul-in-mainile-unui-chirias-suparat-ca-a-fost-evacuat-in-sua-a-fost-prinsa-in-ambuscada-451669.html

By GetNews