Loading

Lacrimi pentru Tatiana, o adolescentă de 15 ani, care a murit, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii din Ardud, din judeţul Satu Mare. Accidentul a avut loc pe 9 februarie şi a fost provocat de un şofer de 18 ani, care a fugit de la locul incidentului.

Tânărul a fost ulterior identificat de poliţişti şi în apărarea sa a spus că nu a văzut-o pe Tatiana. În urma accidentului, adolescenta s-a ales cu răni grave şi a fost transportată la un spital din Cluj, unde s-a stins din viaţă după o săptămână de agonie.

Fata s-a aflat în comă indusă, iar în cursul dimineţii de miercuri a murit. În tot acest timp, părinţii şi rudele au încercat să strângă bani pentru tratamentul Tatianei. Acum, familia vrea să doneze banii strânşi pentru a-i ajuta pe alţii.

”Cu multă durere în suflet, anunțăm decesul Tatianei, care în ciuda încurajărilor medicilor de la Cluj, care au dat speranțe familiei, în cursul zilei de ieri a trecut într-o viață mai bună, fără durere și suferință. Mulțumim tuturor celor care au ales să fie alături de ea și de familia ei, fie moral sau financiar. Dumnezeu să o ierte și să o ia în dreapta Sa, era un copil prea bun pentru o lume atât de rea”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Împreună pentru Tatiana”.

Odihnă veșnică între îngeri, suflet blând!

Vestea morţii tinerei a căzut ca un trăsnet pentru apropiaţi, care au ţinut să transmită mesaje de condoleanţe.

„Din păcate un suflet nevinovat a plecat la îngeri, nimic nu poate fi mai trist și mai dureros pt noi cei rămași. Dumnezeu să le dea multă putere familiei sa poată trece peste aceasta grea încercare. Nu te vom uita niciodată draga noastră Tatiana drum lin spre inger”, „Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin suflet bun, doamne da-le alinare părinților pt pierderea lor!”, „Drum lin spre cer Tatiana, ai fost o scumpa de fata… Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu s o așeze în rai între îngeri iar familiei Multă putere și mângâiere!”, „Vai Doamne ai grijă de tine milă de cei aflați în suferință!!!Bunul Dumnezeu să-i de-a odihnă veșnică între îngeri suflet blând !!!Sincere condoleanțe familiei îndurerate!!!”, „Dumnezeu sa aibă grijă de sufletl ei, iar familiei multă putere! Condoleanțe!”, „Drum lin spre ceruri , suflet nevinovat , odihneste-te in pace . Dumnezeu sa dea putere familiei greu incercate, sincere condoleante!”, au fost câteva din mesajele postate

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/odihna-vesnica-intre-ingeri-suflet-bland-tatiana-o-adolescenta-de-15-ani-din-satu-mare-a-murit-la-cateva-zile-dupa-ce-a-fost-accidentata-pe-o-trecere-in-fata-scolii-459103.html

By GetNews