Loading

Un bărbat în vârstă de 45 de ani este acuzat că în noaptea de Revelion ar fi violat o bătrână de 92 de ani, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu. Magistrații au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile

Potrivit sursei citate, poliţiştii cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbatului din comuna Todireni, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

“Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea şi, apoi, în locuinţa persoanei vătămate, o femeie de 92 de ani, din comuna Todireni, unde, prin constrângere fizică şi întrebuinţarea violenţei, ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta”, a precizat Nenişcu, potrivit AGERPRES.

Ulterior, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind identificat pe 2 ianuarie într-o locuinţă părăsită, din aceeaşi localitate. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. Luni a fost prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/oroare-in-botosani-un-barbat-a-fost-trimis-in-arest-dupa-ce-ar-fi-violat-o-batranica-de-92-de-ani-de-revelion-452708.html

By GetNews