Loading

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 cu rezultate sub așteptări, așa că încearcă să își întărească lotul pentru a doua parte a sezonului

Una dintre țintele oltenilor pentru fereastra de mercato din ianuarie este Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo.

Cât vrea Universitatea Craiova să plătească în schimbul lui Deian Sorescu

Potrivit Fanatik, Universitatea Craiova a făcut deja o primă ofertă pentru Deian Sorescu, de 800.000 de euro și 10% dintr-un eventual viitor transfer al fotbalistului, propunere pe care, însă, Dinamo nu este dispusă să o accepte.

Formația din ”Ștefan cel Mare”, care a refuzat și în vară o ofertă pentru Deian Sorescu, de la FCSB, de 700.000 de euro, solicită 1.2 milioane de euro.

Laurențiu Reghecampf îl vrea pe Deian Sorescu pentru a-l folosi pe postul de fundaș dreapta, pe care jucătorul a spus în repetate rânduri că se simte cel mai bine, deși, în ultimele partide Mircea Rednic l-a folosit în ofensivă.

Mihai Rotaru, despre campania de achiziții a Universității Craiova

Alături de Deian Sorescu, Universitatea Craiova mai caută în această iarnă un fundaș central, un mijlocaș care poate acoperi ambele benzi, dar și un închizător.

Vrem să acoperim două-trei posturi. Vrem să progresăm, să fim mai buni, strategia noastră nu s-a schimbat pentru că suntem pe locul cinci.

Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Sursa: https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/planul-universitatii-craiova-suma-oferita-pentru-deian-sorescu-si-pentru-ce-post-il-vrea-laurentiu-reghecampf-1447843

By GetNews