Loading

Vestea morţii poliţistului din Dărmăneşti care s-a sinucis în ziua de Crăciun a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut.

Bărbatul fusese suspendat din funcţie, în luna noiembrie, după ce pe numele său şi a altor trei colegi a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită. Poliţistul se afla în arest la domiciliu, când în ziua de Crăciun a decis să se sinucidă cu arma proprie, pe care urma să o predea pentru că îşi pierduse autorizaţia de port armă. 

Fusese vizitat cu câteva ore înainte de gestul fatal de poliţişti pentru a vedea dacă acesta respectă măsura arestului la domiciliu sub care fusese plasat la jumătatea lunii decembrie. A profitat că a rămas singur acasă şi s-a împuşcat în inimă. 

A fost găsit de soţia sa, care a dat alarma şi care a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare. Din păcate, pentru el nu s-a mai putut face nimic.  Bărbatul avea o fiică de 24 de ani, care a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook

Plecare ta mi-a frânt inima. Mi-e dor de tine, tati”

“Plecare ta mi-a frânt inima. Tatăl meu iubit. Sufletul meu a murit odată cu plecarea ta şi nu mai simt că trăiesc de când tu ai plecat..Mi-e dor de tine..Tati…”, “Îngerul meu, tatăl meu, eroul meu”, a scris fiica bărbatului. Şi soţia lui, a transmis un mesaj prin intermediul reţelei de socializare: “Dumnezeu să te odihnească! Să ne veghezi de sus”. 

Au urmat mesajele emoţionante ale apropiaţilor, care au ţinut să îşi exprime regretele. “Sincere condoleanțe și multă putere, sa treceţi peste acest moment”, “Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să vă întărească și să vă dea putere să treceți peste! Fiți puternice!”, “Condoleante! Drum lin spre cer! Sa veghezi pe cei dragi tie si sa le dai multa putere ca’ au mare nevoie!”, “Oriunde ar fi acum este si in inima si gândul nostru !!!”

Anchetat pentru luare de mită

Poliţistul lucrase timp de 10 ani în cadrul biroului rutier al poliţiei din Dărmăneşti. Împreună cu alţi trei colegi erau cercetaţi penal pentru luare de mită.  Cu toţii ar fi închis ochii atunci când prindeau şoferi băuţi ori cu viteză prea mare. Procurorii spun că era o practică aproape zilnică şi le rotunjea veniturile cu 4 şi 500 de lei la o tură. Din luna noiembrie se afla în arest la domiciliu, fiind periodic verificat de poliţişti dacă respectă regimul. 

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/plecare-ta-mia-frant-inima-mie-dor-de-tine-tati-fiica-politistului-din-darmanesti-care-sa-sinucis-in-ziua-de-craciun-mesaj-emotionant-451786.html

By GetNews