Loading

Previziunile specialiștilor din ultima vreme s-au adeverit. Preţul la benzină şi motorină a atins astăzi valori record în judeţul Bihor: 11,10 lei/litru, însă vorbim despre o companie privată locală, nu despre un distribuitor la nivel naţional.

Şoferii au format cozi uriaşe în benzinăriile din Arad, Bihor, Timişoara, Constanţa, precum şi în multe alte oraşe, după ce, spun ei, au aflat un zvon cum că preţul la benzină şi motorină se va majora semnificativ.

După ce pe internet, astăzi, au apărut mai multe imagini cu preţurile practicate de o benzinărie din Beiuş, deţinută de o companie locală, parteneră cu lanţul Mol, oamenii s-au grăbit să alimenteze, de teamă că preţurile vor creşte în toată ţara.

Potrivit presei locale din Bihor, în cursul zilei de azi șoferii au semnalat scumpiri la mai multe benzinării din judeţul Bihor, acolo unde prețul la benzină și motorină a ajuns şi la 9 lei/litru.

Totuși, recordul este deținut de benzinăria Mol din Beiuș, unde prețul pentru un litru de combustibil a ajuns la 11,10 lei în doar câteva minute.

Mai exact, miercuri, înainte de ora 14:00, cea mai scumpă benzină standard se vindea cu 7,67 lei/litru, la Gazprom. Cel mai mic preț era la Rompetrol, unde un litru de benzină costa cu aproape 50 de bani mai puți, 7,26 lei.

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/pret-record-benzina-motorina-soferi-cozi-benzinarii-631994.html

By GetNews