Loading

Războiul din Ucraina afectează emoțional întreaga omenire. Care este prima măsură luată de președintele Vladimir Putin împotriva României. Ce restricții au fost impuse de Rusia în țara noastră. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp.

  • Ce măsură a luat Vladimir Putin împotriva României
  • Care este decizia luată în urmă cu puțin timp

Rusia a luat decizia de închide spațiul aerian pentru avioanele care sunt înregistrate în România, după ce autoritățile din București au luat o măsură asemănătoare, pe fondul atacurilor din Ucraina.

Prima măsura luată de Vladimir Putin împotriva României

„Ca reacţie la decizia inamicală a autorităţilor aeronautice române, s-a decis introducerea de restricţii pentru companiile aeriene înregistrate în România privind efectuarea curselor în Rusia şi tranzitarea spaţiului aerian rus”, a transmis Agenţia Federală rusă pentru Transport Aerian (Rosaviatsiya).

De asemenea, Rusia a luat această măsură și în cazul Cehiei, Bulgariei și Poloniei, după ce țările au interzis zborurile din cauza atacurilor ordonate de Vladimir Putin în Ucraina.

Rusia a luat decizia de închide spațiul aerian pentru avioanele care sunt înregistrate în țara noastră

România a luat decizia de a interzice zborurile din Rusia astăzi, în jurul orei 15.00, potrivit reprezentanților de la Autoritatea Aeronautică Civilă. Această măsură a fost luată de țara noastră din cauza războiului din Ucraina.

Aeronavele operatorilor înregistrați în Rusia nu mai au dreptul de a intra in spațiul aerian al României decât în cazuri de urgență, dar și a zborurilor umanitare.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/prima-masura-luata-de-vladimir-putin-impotriva-romaniei-decizia-luata-in-urma-cu-putin-timp-272920.html

By GetNews