Loading

Povestea unui brailean indragostit de o prostituata a impartit cititorii Infobraila, cel mai citit ziar brailean, in doua tabere: unii i-au luat partea barbatului care a decis sa iubeasca ce altii puteau avea cu un pumn de bani, iar altii femeii care isi vinde doar ce are.

Citind articolul, Adrian a decis sa completeze povestea, in fapt tragedia prin care trece. El ne-a spus: “Capacitatea unei dame de companie de-a empatiza cu clientul ii da valoare acestuia, dar numai in bani. Eu nu am vazut-o doar ca pe o femeie care se vinde. Eu, Adrian, recunosc asta. Cati dintre barbatii care se duc la curve o fac? Din nefericire cele mai multe vanzatoare de placeri sunt neprofesioniste. Nu stiu ce sa faca nici in pat, nici la o cafea. Vin bete la intalniri si se dau in spectacol uitand ca, chiar daca e cea mai veche meserie din lume, este doar o meserie”.

Infobraila, cel mai citit site brailean, a gasit-o pe cea care l-a pus pe jar pe Adrian. Prin jar intelegem tot, inclusiv banii pe care Adrian i-a cheltuit cu ea. O nimica toata, un apartament!

“Doamna” lui Adrian isi mascheaza apucaturile facand-o pe taximetrista. Asa o veti gasi, in scriptele primariei, cum am gasit-o si noi “taximetrista”. Mai bine spus, taximedrizda! Nu stim daca, Poliana, pe numele ei de femeie de afaceri taxeaza la kilometrii parcursi sau la stationare, dar stim sigur ca conexiunile (sic!) o ajuta.

Adrian este astazi suparat, dar ce nu stie el este ca nu este singurul: este “sogor” cu oameni de afaceri, boschetari, ziaristi, ofiteri SRI, autoritati locale, plus o cocota de parasute care isi faceau veacul in celebrul club VIP de la capatul lui 2 din Hipodrom, la doi pasi de o alta doamna onorabila care isi tinea, fara sa dea vreun ban, lucrurile in curtea blocului.

Poliana isi filmeaza clientii

Adrian ne-a povestit ca foarte multi oameni ii trec pragul iubitei lui, dar ca ce nu stiu ei este faptul ca exista camere de supraveghere atat pe scari, cat si in interior. “Nu stiu daca ea stie ce face, dar cei care o pun sa faca asta stiu sigur. Sunt oameni importanti, mi-e frica de ei. Ea i-a adus in cercul acesta promitandu-le experiente sexuale deosebite. Ce nu stiu ei este ca totul este filmat. Alta data, va voi spune si cine are acces la aceste filmar

Sursa: https://infobraila.ro/2022/01/10/prostituata-din-dragoste-face-victime-in-serie-e-taximetrista-isi-filmeaza-clientii/?amp=1

By GetNews