Loading

Tragedie pentru o familie din Botoşani, în prag Crăciun. Andrei, un tânăr de doar 19 ani, student la Medicină Veterinară, a murit în urma unui cumplit accident rutier. Băiatul a sfârşit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, pe un drum din localitatea Plugari, judeţul Iaşi.

Nenorocirea a avut loc joi dimineață. La ora 3.40, un apel la 112 anunța un accident rutier în localitatea Plugari, județul Iași. La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, unul de terapie intensiva mobilă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași, dar și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma impactului, șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Botoșani, a murit pe loc. Băiatul a suferit răni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Pasagerul care se afla în mașină la momentul producerii accidentului a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

“S-a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași și un echipaj medical de la SAJ. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, pasagerul a fost transportat la spital de către echipajul medical al SAJ, iar șoferul, bărbat, în vârstă de 19 ani, în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat”, a informat ISU Iași, după producerea accidentului.

Familia lui Andrei este sfâșiată de durere: “Pui frumos, te așteaptă mama acasă”

Moartea fulgerătoare a lui Andrei a lăsat în urmă o mare de durere.

Tânărul de 19 ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, era era student la Facultatea de Medicină Veterinară și absolvise Liceul Teoretic “Grigore Antipa”.

În ianuarie, Andrei ar fi împlinit 20 de ani.

Mama tânărului este sfâșiată de durere: “Puiul mamei, pui frumos…te așteaptă mama acasă…”.

Cea mai mare durere pentru o mamă

Pe Facebook curg zeci de mesaje sfâșietoare.

“Doamne ce durere, cea mai mare durere pt o mamă, cuvintele sunt de prisos, va doresc putere sa treceți peste acest necaz. Păcat, băiat tânăr și frumos, plecat mult prea devreme în Împărăția Cerurilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”

“Trist…Cea mai mare durere pentru o mama… O durere ce o veti purta mereu in sufletul vostru…Sincere condoleante ! Dumnezeu sa-l ierte! Sa vă de-a Dumnezeu putere sa duceti acest necaz!

“Nu-i drept! Nu vouă sa vi se întâmple asta, voua care iubiți și aveți grija si de copiii altora! Condoleanțe și multa putere sa va dea Dumnezeu!”

“Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!….Condoleanțe, Dumnezeu să-l ierte”

“Nuuuuuu, nu pot sa cred. Sper ca bunul Dumnezeu sa va dea forta si putere sa superati aceasta tragedie. Dumnezeu sa-l ierte”

“Andrei ai fost un copil minunat cu suflet mare și vei rămâne mereu aşa în sufletele noastre.Drum lin spre cer.. Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Va îmbrățișăm cu drag!”

Potrivit presei locale, în ianuarie, Andrei ar fi împlinit 20 de ani.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/pui-frumos-te-asteapta-mama-acasa-andrei-un-tanar-student-la-iasi-a-murit-intrun-accident-infiorator-in-prag-de-craciun-familia-este-sfasiata-de-durere-451569.html

By GetNews