Procurorii au decis ca masina condusa de agentul Constantin Popescu sa fie supusa unei expertize la cererea avocatilor familiilor celor doua fetite care au fost accidentate pe trecerea de pietoni unde una din ele, Raisa, si-a pierdut viata.

Marina, prietena Raisei, vrea sa explice procurorului cum s-a intamplat totul

Avocatul Adrian Cuculis a explicat exact care este procedura și cum se desfășoară această expertiză.Rezultat final al expertizei va stabili atât viteza cu care circula polițistul, dar și dacă e vorba de vreo defecțiune tehnică.

„Astăzi s-au încuviințat obiectivele la modul scriptic. Urmează să fie făcută expertiza, cam într-o săptămână, două. Se merge cu ea pe platformă la RAR.

Expertiza era obligatorie. Nu o să fie necesar să participe și familiile. O să merg eu și cu expertul și cu polițistul.”, a declarat Adrian Cuculis pentru wowbiz.ro.

Marina, fetita care a supravietuit accidentului in urma caruia s-a ales cu mai multe fracturi, este un martor important in ancheta deoarece micuta a sustinut in fata parintilor ca masina mergea cu viteza si capolitistul ar fi accelerat pe trecerea de pietoni cand ele traversau.

Acum, Marina se simte bine si fizic si psihic, iar avocatul Adrian Cuculis a declarat ca fetita isi doreste sa stea de vorba cu procurorul pentru a explica cum s-a intamplat totul.

„Deocamdată eu nu am vorbit cu Marina, dar urmează, pentru că vrea să ajute, vrea să se implice în aflarea adevărului. Chiar susține că vrea să vorbească cu procurorul și să spună ce s-a întâmplat în momentul accidentului,” a spus avocatul.

Sursa: https://soferidinromania.ro/rasturnare-de-situatie-marina-prietena-raisei-fetita-spulberata-pe-trecerea-de-pietoni-rupe-tacerea-dupa-tragicul-accident/

By GetNews