Loading

Universitatea Craiova a pierdut întâlnirea cu Sepsi OSK, 1-3, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1.

Universitatea Craiova s-a deplasat pe terenul celor de la Sepsi OSK, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Meciul a început fulminant, Luckassen (28 ani) a profitat de greșeala lui Gustavo și a marcat în secunda 27. Nici oltenii nu s-au lăsat mai prejos, Koljic (26 ani) reușea să egaleze 8 minute mai târziu. Atacantul nu este văzut de arbitru când împinge mingea cu mâna în poartă și face 1-1. 

Nemulțumit de randamentul ofensiv al elevilor săi, Laurențiu Reghecampf l-a introdus la pauză pe Dan Nistor (33 ani) în teren. Mijlocașul central nu a început partida titular pentru că era proaspăt refăcut după infecția cu COVID-19. 

Însă, Nistor a rezistat pe teren doar 21 de minute. În minutul 66, antrenorul Universității Craiova a considerat că nu i-a adus plusul de care avea nevoie la mijlocul terenului, așa că l-a aruncat în luptă pe Cîmpanu (21 ani). Modificarea rapidă a lui Reghecampf a amintit de vechile metode ale fostului său patron, Gigi Becali. 

În urma acestui eșec, 1-3 cu Sepsi OSK, Universitatea Craiova a bifat eșecul cu numărul opt din acest sezon de Liga 1 și se află pe locul 5, cu doar 35 de puncte după 23 de etape. În timp ce Sepsi OSK ocupă locul 9, cu 29 de puncte.

Sursa: https://www.sport.ro/liga-1/reghecampf-pe-urmele-lui-gigi-becali-antrenorul-l-a-scos-pe-nistor-de-pe-teren-dupa-doar-21-de-minute.html

By GetNews